Despre noi

             S.C. KLASSEM S.R.L. Piatra Neamt, RO 15329266, J27/471/2003, capital social 130.000 Lei este o societate cu capital privat romanesc, infiintata in 2003. Firma este prezenta in Piatra-Neamt si se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice. Principalul obiect de activitate este productia de mobilier la comanda, domeniu in care s-a impus prin experienta indelungata si nivelul calitativ ridicat al produselor executate. In 2007, S.C. KLASSEM SRL a primit de la Camera de Comert si Industrie Neamt locul 4 in topul firmelor din domeniu.

            Firma noastra si-a consolidat pozitia pe piata locala prin flexibilitate, seriozitate si profesionalism, precum si prin atentia acordata detaliilor de executie. Produsele sunt realizate folosind numai materiale si accesorii din import, de inalta calitate, prelucrate pe o linie tehnologica de ultima generatie, dezvoltata de specialisti din Austria. Sistemele noastre de lucru se axeaza pe imbinarea rezistentei cu functionalitatea si designul placut.

               Serviciile noastre includ deplasarea la domiciliul clientului, pentru efectuarea masuratorilor necesare, astfel incat produsele sa fie perfect adaptate spatiului disponibil. In functie de preferintele si asteptarile clientilor, expertii nostri realizeaza un proiect al mobilierului, pe baza caruia se vor executa produsele.

Fiecare comanda este produsa si livrata in conditii optime, pentru a satisface cele mai exigente cerinte. Montajul produselor este asigurat de echipe specializate, pentru a se garanta pastrarea nivelului calitativ al lucrarii la receptionarea acesteia de catre client.